Pukkemuk Kinderspeelboerderij, Dongen

4 Beoordelingen
Pukkemuk Kinderspeelboerderij
Vaartweg 192A
5106 NG Dongen
Noord-Brabant

Beschrijving

Een prachtige recreatieboerderij voor de hele familie!

 1. Abonnementen
 2. Kalender
 3. Prijzen

Gedetailleerde beschrijving:
Recreatieboerderij Pukkemuk biedt naast volop speelplezier voor kinderen, ook talloze activiteiten en mogelijkheden voor volwassenen. Zo is er een grote binnenspeeltuin met een klim- en klauterbaan én een springkussen. De kinderen kunnen onze konijntjes en cavia's heerlijk vertroetelen of een spelletje doen achter de spelcomputer. Houd je meer van dansen, kom dan swingen tijdens onze minidisco (zie kalender ). De buitenspeeltuin biedt uren speelplezier op de skelterbaan, in de zandbak met water of slingerend aan de kabelbaan. Daarnaast kunnen de kinderen heerlijk onze geitjes, hertjes, schaapjes en nog vele andere dieren knuffelen in de dierenweides. Breng ook een bezoekje aan ons boerensprookjesbos en beleef de verhalen van de boer en de boerin. Voor de activieve kinderen én volwassenen ligt de interactieve boerenmidgetgolfbaan klaar, waar jullie heerlijk een balletje kunnen slaan en wat denken jullie van een ritje met onze huifkar?
Recreatieboerderij Pukkemuk biedt naast deze talloze activiteiten ook nog de mogelijkheden voor een gezellige lunch, diner of High Tea. Zo kunt u de hele dag genieten met de hele familie!
Trefwoorden:
Artiesten, Musici en Gezelschappen, Evenementverzorging, Feest, Kinderactiviteiten, Kinderfeestje, Restaurant, Speelgoed, Theaters, Maneges, Pannenkoekenhuizen, Verjaardag, Kermisbedrijf, Bioscopen, Speeltuin, Speeltoestellen, Pretpark, Bowling, Huifkarren, Binnen, Recreatiepark, Glijbaan, Schoolreisje, Speelautomaten, Glijbanen, Spel, Klimmen, Speeltoestel, Dierentuin, Kinderboerderij, Schoolreis, Schommel, Schommels, Zandbak, Attractie, Schoolreisjes, Klimrek, Wip, Partijtje, Ballenbak, Klimtoestellen, Speelstad, Midgetgolf, Speelboerderij, Speelland, Wipkip, Evenwichtsbalk, Puk, Recreatieboerderij, Van Tol, Kinderspeelboerderij, Muk, Puk en Muk
Pukkemuk Kinderspeelboerderij zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:
Fotos toevoegen

Beoordelingen

beoordeling

meer dan 6 maanden geleden

Meer voor iets oudere kinderen trekt ook de jongere kinderen meer!

leuke dag

meer dan 6 maanden geleden

geweldige dag gehad, zeker een aanrader, kinderen kunnen gratis ranja tappen en bij binnenkomst krijgt u twee bonnen
#ranja#dieren#spelen
Commentaar schrijven    Misbruik melden

Puk en Muk kinderspeel

meer dan 6 maanden geleden

Wij vonden het zwaar tegenvallen als speeltuin is het leuk. Veel wat op de site wordt aangeboden is nog niet klaar. Ook de paardjes kwamen niet van stal, de huifkar ook niet. Sprookjes vind ik ook niet kloppen, het zijn meer boerenpraatjes, kinderen tot 4j.

prijzen intree

meer dan 6 maanden geleden

we kwamen er regelmatig maar vanaf vandaag gaan we minder, we moesten als ouders opeens ook intree gaan betalen, (5 EURO) we kwamen juist veel omdat dat niet hoefde, we krijgen dan wel 2 consumptie maar ipv 1.80 per glas betaal je als ware nu 2.50 per glas. de pret is er voor ons nu af. normaal aten we ook nog voor min 25 euro dat hebben we nu niet gedaan.
Commentaar

meer dan 6 maanden geleden

Goedemorgen, iedere keer als ik jullie reclameboodschap op de radio/televisie hoor, vraag ik me af waarom jullie de plaatsnaam (Dongen) niet vermelden. Dit kan een extraatje toevoegen aan jullie naamsbekendheid. Je hoort dan als consument ook meteen waar het te doen is en dat blijft 'hangen'. Veel succes met de onderneming. Groet Fransje

Schrijf een beoordeling voor Pukkemuk Kinderspeelboerderij!

Kent u Pukkemuk Kinderspeelboerderij? Deel uw ervaring - schrijf een beoordeling!

Premium-record boeken
Facebook
Twitter

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

 1. ST. JOSEPHSTRAAT 16
  5104 EE  Dongen
 2. VELDSTRAAT 20
  5104 EL  Dongen
 3. AKKERMANSSTRAAT 41
  5104 EN  Dongen
 4. WEIDE 33
  5103 HS  Dongen
 5. MIN. RUYS DE BEERENBROUCKSTRAAT 5
  5104 KD  Dongen
 6. WEIDE 74
  5103 HX  Dongen
 7. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken